HOME » REACTIES

LAAT UW REACTIE ACHTER
dat vinden we fijn

Reacties

Hans
3 maanden geleden

Heerlijke (turkse) pizza's gegeten. Jammer dat de bezorging erg vertraagd was en dat we drie keer te horen kregen dat het binnen 5 minuten geleverd zou worden. Een uur na het eerste telefoontje was dit dan eindelijk het geval. Bijna 2 uur na bestelling pas geleverd. Jammer jammer

Cor de chauffuer van v Kooten
4 maanden geleden

Hallo overal als oud internationaal chauffeur onderweg veel spare ribs gegeten maar zulke nee nog niet veel wat waren die lekker een top product jammer dat ik niet elke avond aan de opslag eet kan ik deze ook in het weekend bestellen ik lees het graag in de mail

De vrouw van....
5 maanden geleden

Zojuist een schotel besteld, werd na 1x bellen een uur later bezorgd. Niet het vlees gekregen die we hadden besteld, de 2 drankjes waren ook niet goed en het eten was niet warm meer. Jammer!!!

Henk van der Sluis
2 jaar geleden

Beste spare ribs zoet ever. Voorgesneden ook nog, nog nooit eerder meegemaakt. Pastamix erg lekker, vooral de canelloni met spinazie én de saus. Pizza marinara ook perfect. Geen zin om te koken en toch goed eten, dan is deze grillroom echt een aanrader.

Toin
2 jaar geleden

Pizza besteld waren geld en lekker.
Turkse pizza naturel.wist niet dat het letterlijk naturel zou zijn.zit echt helemaal niks op.nog nooit mee gemaakt.

Elvira
3 jaar geleden

Prima gegeten, spare ribs hot zijn behoorlijk hot, maar erg lekker, kipfilet mals en gorgonzolasaus lekker. Hamburgerschotel zoals die moet zijn. Handig systeem door online te bestellen en te betalen en drie kwartier later je maaltijd bezorgd te krijgen.

Reactie plaatsen

Rating: 3.8 sterren
10 stemmen